Aquest diumenge, la tornem a córrer, no?

  • La 41a Cursa El Corte Inglés suma ja 42.412 participants a falta de 48 hores per a tancar inscripcions
  • Els carrers de Barcelona s’ompliran a favor de la Fundació d’Oncologia Infantil Enriqueta Villavecchia en aquesta gran festa de l’atletisme popular

Barcelona, dijous 4 d’abril de 2019: La cita del pròxim diumenge ja ha congregat 42.412 corredors, essent la participació femenina superior a la masculina; una tendència que sembla es mantindrà fins al final per tercer any consecutiu. Les inscripcions continuen obertes a tots els centres El Corte Inglés de Catalunya, fins les 21.00 hores de demà divendres. Avui dijous, a les 22.00 hores, finalitza la inscripció online.

Confirmada la baixa d’Abderrahim El Jaafari, Mourad El Bannouri i Miriam Ortiz parteixen com a clars favorits a endur-se el triomf aquest diumenge. Però més enllà de la competitivitat de la Cursa, l’organització vol fer èmfasi en el seu principal caràcter festiu i popular. Per això, recomana a tots els participants que segueixin els consells mèdics que han rebut en formalitzar la seva inscripció. "Els participants que es cansin, han d’aturar-se. Donem fins a dues hores i mitja per finalitzar la Cursa. Més enllà de les grans xifres de participació, estem satisfets de convocar una cursa popular que mostra la cara més cívica i participativa de la nostra ciutat”.