Més de 23.000 persones ja han confirmat la seva participació a La Cursa El Corte Inglés

  • De moment, es manté la tendència de l’any passat, i el nombre de dones continua superant el d’homes
  • El #nasvermell solidari serà el protagonista de la sortida quan els atletes se’l col·loquin a favor de Pallapupas, entitat associada d’enguany
  • Barcelona, dimecres 21 de març de 2018: La Cursa El Corte Inglés celebrarà el seu 40è aniversari el pròxim diumenge 8 d’abril, mantenint la participació femenina per sobre de la masculina. De moment, la Cursa ja compta amb 23.081 inscrits; essent el nombre de dones superior al d’homes, amb una diferència de 500 persones. En cas de seguir aquesta tendència, la Cursa confirmaria la seva dada històrica de l’any passat, i les dones participants superarien els homes per segon any consecutiu.

    Les inscripcions gratuïtes continuen obertes al web cursaelcorteingles.cat fins el dijous 5 d’abril, a les 22.00 hores. Les presencials finalitzaran el divendres 6 d’abril, a les 21.00 hores. Totes les persones inscrites rebran un nas vermell solidari (fins a exhaurir existències) que s’hauran de col·locar a la sortida de la prova per fer visible la col·laboració amb Pallapupas, entitat associada a la Cursa d’enguany.